• Fa'aaliga Dubai Gulfood

    O le Hebei Tomato Industry Co., Ltd. na toe auai i le Dubai Gulfood Exhibition, e taʻua o GULFOOD, ia Novema 2022. Faʻavae i le 1987, Gulfood o le mea sili ona tele ma sili ona taua i pisinisi i Sasaʻe Tutotonu ma Aferika i Matu.Gulfood ose faiga fa'atauva'a fa'apisinisi mo le fa'atau ma le fa'atau, tu'uina atu i itu e lua le avanoa e fa'atalanoa ai mataupu felagolagoma'i fa'apisinisi.

     

    O lenei Gulfood Expo o le mea sili ona popole i pisinisi ma fefaʻatauaʻiga tulaga i totonu o Sasaʻe Tutotonu.O fuainumera o loʻo faʻaalia ai o le faʻaaliga e 81 faapaologa a le atunuʻu, o loʻo faʻatulagaina e matagaluega a le malo, faʻalapotopotoga faʻatau atu i fafo i pisinisi eseese ma isi vaega galulue faʻatasi.Ua tosina mai ai 4200 faʻaaliga mai 110 atunuu ma 77609 tagata faʻatau pisinisi mai 152 atunuu, o se faʻaopoopoga o le 13% i luga o le 2012. O le faʻaaliga o le 113388 sikuea mita, o se faʻaopoopoga o le 24% i tausaga talu ai.

     

    O le fa'aaliga na faia mo le 3 aso mai ia Novema 8 e o'o ia Novema 10, 2022. O le matou nofoaga o le SHEIKH RASHID HALL, numera o fale: R-J18.O lo matou faleoo e sili ona lauiloa.Ona o a matou oloa, e pei o apa tamato paʻu, sachet tomato paste, paʻu tamato paʻu, apa iʻa, mea manogi, e manaia tele i tagata asiasi, ua matou mauaina le silia ma le 60 tagata faʻatau i le 3 aso, ma 5 poloaiga na faʻatalanoaina i le taimi o le faʻaaliga.O le maualuga lea o le fa'aaloalogia ma le fa'atuatuaina o matou tagata fa'atau.O le a faʻaauau pea ona matou galulue malosi e toe totogi tagata faʻatau i oloa ma auaunaga maualuga.

     

    O le a faia se sauniga fou a le GULFOOD ia Fepuari 2023, lea o le a tatou auai ai foi.Matou te tulimatai atu i lou auai mai!

    ”"

    ”"

    ”"


    Taimi meli: Tes-15-2022